Paikallisuutiset

Poliisi etsii kannuslaista Leif Lindemania edelleen – IL: Lindeman on osallisena eräässä esitutkinnassa

Poliisi julkaisi verkkosivuillaan kuvan Leif Lindemanista. Kuva: Poliisi

Pohjanmaan poliisilaitos kaipaa edelleen havaintoja Leif Lindeman -nimisen henkilön olinpaikasta tai liikkeistä. Keskipohjanmaan saamien tietojen mukaan Lindeman asuu Kannuksessa.

Lindeman on asianosaisena eräässä esitutkinnassa, kertoo Pohjanmaan poliisilaitoksen viestintäpäällikkö Mikael Appel Iltalehdessä.

Appel ei suostunut kommentoimaan sitä, onko Lindeman epäiltynä rikoksesta, todistaja vai asianomistaja. Hän ei myöskään kertonut, mihin esitutkinta liittyy tai kuka on asian tutkinnanjohtaja.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Appelin mukaan poliisi tiedottaa sitten, kun Lindemania ei enää etsitä. Iltalehti kysyi myös, onko Lindeman vaaraksi kansalaisille.

– Ei meidän tietoon. Siitä olisimme kyllä erikseen varoittaneet tiedotteessa, Appel vastasi.

Seinäjoella viime lauantaina sattuneen ampumatapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Markku Kaperi kieltäytyi kommentoimasta MTV Uutisille, liittyykö Lindemanin etsintä Seinäjoen ampumatapaukseen. Ampumatapauksesta on pidätetty ja vangittu kolme henkilöä. Yksi vangituista on Keskipohjanmaan saamien tietojen mukaan kannuslainen.

Havainnot ja vihjeet Leif Lindemanista voi ilmoittaa sähköpostitse vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi tai vihjenumeroon 0295 415 501. Kyseessä ei ole iskelmälaulaja Leif Lindeman, vaan samanniminen henkilö.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

1.8.2024 kello 6.34 Juttua muokattu // Kolme Seinäjoen ampumatapauksesta pidätettyä henkilöä ovat myös vangittu. Kello 9.48 Uutista tarkennettu.

2.8.2024 kello 8.33 Juttua päivitetty // Etsinnät jatkuvat edelleen.

3.8.2024 jello 16.42: Juttua päivitetty Iltalehden tiedoilla esitutkinnasta.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä