Paikallisuutiset

Takalon 6B:n vaikuttamishanke: Koululaiset lahjoittivat leluja Kannuksen MLL:n perhekahvilaan

Vasemmalta koululaiset Jade Kiviranta, Mariia Siletska, Minja Salonen, Inga Widgren sekä Noora Nikula. MLL:n Jenny Harju, Olivia Huhta ja Elina Haasala. Lapset vasemmalta Elmo Kupari, Leon Riipinen, Minea Kupari ja Evelia Ahokas. Myös kirkkoherra Sakari Typpö innostui kokoamaan leluja avuksi.

Kannuksen Takalon 6B luokan oppilailla oli vaikuttamiskampanja koululla. Hanke kuuluu opetussuunnitelmaan ja on itse suunniteltava ja toteuttava kampanja. Koululaiset pohtivat miten he voisivat parhaiten vaikuttaa hankkeen aikana.

– Siinä mietittiin eri vaihtoehtoja ja päädyimme sitten MLL:n perhekahvilaan. Järjestimme S-marketin edessä myyjäiset. MLL lahjoitti meille 35 euron lahjakortin leipomistarvikkeisiin, Minja Salonen, Mariia Siletska, Inga Widgren, Jade Kiviranta ja Noora Nikula kertovat.

Tempauksella saatiin kerättyä 263, 85 euroa. Kuudesluokkalaiset hankkivat MLL:n toiveitten mukaan perhekahvilaan uusia leluja. Koululaiset olivat lahjoittamassa leluja Pappilan yläkerrassa, jossa perhekahvila kokoontuu kerran viikossa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Hienoa, että koululaiset olivat näin aktiivisia. Oli hienoa tehdä yhteistyötä, MLL:n Jenny Harju, Olivia Huhta ja Elina Haasala kertoivat.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä