Paikallisuutiset

Kannuksessa kasvanut ja Toholammilla syntynyt Adele Kinnunen huippukokkien joukkoon - Nuoruuden bravuuri oli jauhelihakastike ja perunamuusi

Inspiroidun taitavista ihmisistä ympärilläni sekä keittiössä että salin puolella, Kinnunen kertoo. Kysyimme, mikä on hänen spesiaalinsa joulupöydässä. Jutun lopusta löydät reseptin!

Adele Kinnunen työpaikallaan Cafe Savoyssa Helsingissä. Kuva: Markus Sommers

Masterchef Suomi Professionals -kisan uudella kaudella mitteli joukko ruoanlaiton ammattilaisia. Heistä yksi on kannuslaislähtöinen Adele Kinnunen, 27.

– Olen syntynyt Toholammilla, mutta muutimme Kannukseen, kun kävin alakoulun kolmatta luokkaa. Kun minulta kysytään, mistä olen kotoisin, vastaan ain

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä