MAINOS

3 hetkeä, jolloin tarvitaan yrityslainaa

MAINOS -

Milloin yrittäjän on pennin venytyksen sijaan järkevämpää tarttua yrityslainaan? Tässä 3 yleisintä syytä, jolloin yrityslaina tekee yrittämisestä hieman sujuvampaa.

1. Kasvua yrityslainalla

Yrityslaina on varteenotettava vaihtoehto, kun mietitään rahoitusta jonkin projektin käynnistämiseen. Tällöin on mahdollista kattaa yrityslainalla kuluja, jotka tulevat etupainotteisesti kuten esimerkiksi uuden kaluston ostaminen tai työntekijän palkkaaminen.

Tämän kaltaisissa kertainvestoinneissa, joissa tulot saadaan vasta projektin loppupuolella, on projektin käynnistäminen yrityslainalla hyvä vaihtoehto.

2. Kassavirran vaihtelujen tasaaminen

Ideaalimaailmassa kassaan virtaa rahaa tasaisesti ja yrityksen laskutkin maksetaan ajallaan. Reaalimaailmassa tämä tilanne ei kuitenkaan usein vastaa todellisuutta.

Asiakkaat maksavat laskunsa myöhässä ja kun samaan aikaan täytyisi saada joulusesongin tilaukset tehtyä, voidaan olla tilanteessa, jossa kassassa ei ole rahaa, millä maksaa välttämättömyyksiä.

Tällaisissa tilanteissa yrityslaina voi pelastaa yrityksen sesongin tai jopa koko tulevaisuuden. CrediNordilta lainapäätökset saa saman päivän aikana, jolloin nopea reagointi suhdanteiden muuttumiseen on mahdollista. 

3. Lainojen yhdistäminen

Jos yrityksellä kuluu varoja kuukausittain usean eri lainan tai osamaksun hoitamiseen, on yrityslainalla lainojen uudelleenrahoitus useimmiten järkevä vaihtoehto.

Säästöjä syntyy, kun yrityksen ei tarvitse maksaa usean eri lainan kuluja, vaan voidaan keskittyä maksamaan pelkästään yhden lainan kuluja.

CrediNordilta on mahdollista hakea yrityslainaa lainojen yhdistämistä varten. Lainan hakeminen onnistuu täysin sähköisesti ja lainapäätöksen ja rahat voi saada jo saman päivän aikana