MAINOS

Joulukalenteri lapsille lahjaksi ennen pyhiä

MAINOS -

Joulukalentereista on tullut erottamaton osa pyhiä, erityisesti lasten joukossa. Se tarjoaa ennen joulun tuloa iloa ja jännitystä jokaiseen päivään. Joulukalenteri lapsille on erinomainen lahja joka tuo paljon yllätyksiä ja tunteita ennen pyhiä. Joulukalenterit ovat enimmäkseen lasten suosikkeja, mutta oikeastaan niitä voi löytyä myös aikuisille. Esimerkiksi useat erilaiset kosmetiikkamerkit tekevät omia joulukalentereita, peittäen joka luukun taakse pienen kosmetiikkatuotteen. Millaisia joulukalentereita löytyy kauppojen hyllyiltä? Kenelle joulukalenterit on tarkoitettu? Vastaamme alla niihin ja muihin kysymyksiin kalentereihin liittyen. 

Joulukalentereita on monenlaisia 

Joulukalenterit ovat saaneet alkunsa Saksasta, jossa käytettiin tavallisia kalentereita ja joka päivä 1. joulukuuta alkaen 24. joulukuuta saakka sytytettiin kynttilä. Ajan kuluessa joulukalenterien muoto on muuttunut: kaikkein suosituimpia kalentereita on sellaiset, josta jokaisen luukun takaa löytyy makeinen, mutta on myös niitä, joihin on lisätty muitakin yllätyksiä. Joulukalenteri lapsille voi sisältää makeisten lisäksi esimerkiksi leluja: LEGO on tuonut markkinoille erilaisten fantasiahahmojen joulukalentereita, niiden joukosta löytyy mm. Star Warsin, Harry Potterin, Marvel The Avengersin joulukalentereita.  

Pääasiassa joulukalenteri ostetaan kaupasta, mutta on mahdollista valmistaa sellainen myös itse ja tarjota sillä iloa omille lapsille. Valmista joulukalenteri itse ja yllätä lapsesi erilaisilla yllätyksillä. Itse tehty joulukalenteri voi olla myös koriste, erityisesti jos käytät jännittäviä joulukoristeita. Käytä esimerkiksi kotoa löytyviä sukkia, rasioita yms. välineitä ja valmista niistä kiva ja yllätyksiä tarjoava joulukalenteri lapsille. Anna luovuutesi lentää! 

Jos sinulla ei ole aikaa valmistaa itse, niin kauppojen hyllyiltä löytyy runsas valikoima lasten joulukalentereita. Ei väliä minkä vaihtoehdon valitset, lasten joulukalenteri tarjoaa joka tapauksessa paljon iloa ja jännitystä! 

Joulukalenteri ei ole ainoastaan lapsille 

Vaikka pääosin joulukalentereita ostetaan lapsille, voit oikeastaan hankkia sellaisen myös lemmikkieläimelle, vaimolle, miehelle tai jollekin aikuiselle ystävällesi. Naisten keskuudessa suosittuja ovat erilaiset kosmetiikkamerkkien tai toisten muotialojen yritysten kalenterit. Niiden luukuista voi löytää pienikokoisia huulipunia, voiteita, parfyymejä ja muuta jännittävää. Sellaiset joulukalenterit ovat myös kalliimpia kuin perinteiset suklaakalenterit. Niiden hinnat alkavat noin paristakymmenestä eurosta ja voivat yltää satoihin euroihin asti. 

Joulunaika on koko perheen aikaa, joten älä unohda lemmikkieläimiäsi! Eläinkaupoista löytyy lemmikeille tarkoitettuja kalentereita, esimerkiksi koirien joulukalentereista löytyy makupaloja, joita tarjota palkintona päivittäin. Yllätä myös tuttaviasi, joilla on kotona lemmikkieläimiä ja lahjoita heille yllätyksenä joulukalenteri kotieläimelle. 

Pyhien aika on rauhallista, jolloin olemme paljon läheisiemme kanssa. Muuta tämä aika kauniiksi ja iloiseksi sekä nauti jokaisesta hetkestä rakkaimpiesi kanssa. Kaunista pyhien odotusta!