keskiviikko 19.6.2019 | 11:47
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Jokeri Pokeri Box-taikuri Simo Aallon uusi taikashow Toholammilla

Lestijoki+
Su 7.4.2019 klo 11:00

Lasten ja aikuisten legendaarinen kestosuosikki ja Pikku Kakkosesta tuttu maailmanmestaritaikuri Simo Aalto esiintyy Toholammin kulttuurisalissa keskiviikkona 10. huhtikuuta. Uudessa taikashowssa hän tarjoilee Taika-Ilopillerin yhdessä avustajavaimonsa Kirstin kanssa.

Mukana seikkailevat Simon ja Kirstin eläinkaverit Erkki-kani ja Paloma-kyyhky ja uusina tuttavuuksina rokkaava Omenamato sekä hieman murheellinen puhuva pehmokoira Jäyhis. Lapset pääsevät auttamaan taikuria lavalle asti.

Taikuri Simo Aalto tunnetaan lasten Jokeri Pokeri Box -taikurina, jonka taikamaailmaan ovat tutustuneet eri-ikäiset suomalaiset 1980-luvulta lähtien niin televisiossa kuin lavallakin. Simo on pysynyt ruutukasvona koko 40 -vuotisen uransa ajan. Parhaillaan Simon uusia Jokeri Pokeri Box -ohjelmia nähdään YLE Areenassa sekä Pikku Kakkosen iltalähetyksissä.

Simo on luonut lisäksi kansainvälisesti merkittävän uran erityisesti close-up- eli lähitempputaikuudellaan. Hän on saavuttanut erikoisalalla kolme MM-mitalia. Aalto vietti viime vuonna 40-vuotistaiteilijajuhlavuotta.

#