tiistai 26.5.2020 | 02:36
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

KPK Yhtiöt ostaa Posti Kusti Oy:n varhaisjakeluliiketoiminnan

Katariina Anttila
Ke 8.5.2019 klo 01:00 | päivitetty ke 07:19

KPK Yhtiöt ostaa pitkäaikaisen yhteistyökumppaninsa Posti Kusti Oy:n varhaisjakeluliiketoiminnan. Posti Kusti Oy:n toiminta siirtyy osaksi KP Jakelua. Muutoksella ei ole vaikutusta varhaisjakelutoimintaan.

Posti Kusti Oy on toiminut alihankkijana sekä KPK Yhtiöiden että Kalevan varhaisjakelussa vuodesta 2008. Yrityksellä on jakelutoimintaa Alavieskassa, Haapajärvellä, Haapavedellä, Kalajoella, Kannuksessa, Kärsämäellä, Nivalassa, Oulaisissa ja Toholammilla sekä osassa Lohtajaa.

Posti Kusti Oy työllistää noin 40 henkeä toiminta-alueellaan. Työntekijät siirtyvät kaupan yhteydessä KPK Yhtiöiden palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Liiketoiminta siirtyy KPK Yhtiöille kesäkuun alussa.

KP Jakelu on KPK Yhtiöiden jakeluyksikkö. Se sekä hoitaa konsernin tuotteitten jakelua että koordinoi sitä eri jakelukanavissa oman jakelualueensa ulkopuolella.

KPK Jakelu työllistää nyt toteutuvan kaupan myötä suoraan noin 100 henkilöä, jonka lisäksi se tarjoaa työtä 11 yrittäjäkumppanin kautta lukuisille ihmisille ympäri maakuntaa. KP Jakelun verkostossa jaetaan konsernin omien tuotteiden lisäksi yhteistyökumppaneiden sanomalehtituotteita.

KP Jakelu on myös osa Jakeluyhtiö Suomea, ja jakaa alueellaan Jakeluyhtiön sopimusasiakkaiden osoitteellisia tuotteita.

#