perjantai 28.2.2020 | 01:43
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Superpesikseen janoava Tampere näytti voimansa - Ura sinnitteli kolme vuoroparia Mansen vauhdissa

Jorma Rekonen Lestijoki
Pe 5.7.2019 klo 10:55

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

KANNUS

– Tavoitteena on nousu superpesikseen. Ehdottomasti.

Näin vastasi kentän parhaana palkittu Tampereen Roope Reinikka silmää räpäyttämättä, kun häneltä kysyttiin joukkueen tavoitteista.

Lestijoki-areenalla nähtiin tiistai-iltana joukkue, jolla on myös hyvät mahdollisuudet nousta superiin. Peli on sitä luokka, että paljon ei siinä enää ole korjattavaa, vaikkakin pelinjohtaja Mika Kulmala näkikin siinä vielä hionnan tarvetta.

Tässä kyydissä Kannuksen Ura kesti pelin kolme ensimmäistä vuoroparia. Lopputulos oli kuitenkin selvä 0–2 (0–4, 0–10).

Mansen ulkokenttä piti siitä huolen, että vastustajan jokaisen vaihtolyönnin piti onnistua täydellisesti, jos aikoi siirtää miehiä pesältä toiselle. Uran parhaana palkittu Eetu Isohanni totesikin, että vaihtolyönnin piti onnistua tai muutoin tuli palo. Isohanni onnistui tässä työsään sataprosenttisesti

Pelin alku sujui Kannukselta hyvin, ja oikeastaan ensimmäinen jakso kokonaisuudessaan oli mukiinmenevää pesäpalloa. Toisella jaksolla tuli takapakkia. Pallo lipsahteli ja sitä vaihtolyöntiäkään ei tahtonut lyöjävalikosta löytyä.

Sotkamoa vastaan pelatussa ottelussa loukkaantunut Pete Seppälä oli tällä kertaa poissa kokoonpanosta. Miehen reidessä oli edelleenkin kireyttä, mutta hän arveli, että olisi ehkä pystynyt pelaamaankin jos jalka olisi teipattu.

– Ei otettu kuitenkaan mitään riskiä, sillä tärkeitä pelejä on edessä.

Pelinjohtaja Eetu Rekonen sanoo, että tärkeitä pelejä on heti tulossa.

– Periksi ei anneta.

rekonen.jorma@gmail.com

#