perjantai 28.2.2020 | 00:28
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Tärkeä voitto kotikentällä Uralle pesäpallossa – Kannus kaatoi Simon

Jorma Rekonen Lestijoki
Pe 19.7.2019 klo 16:00

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

KANNUS

Kannuksen Ura nappasi sunnuntaina tärkeän voiton Simon Kiristä numeroin 1-0 (4-4, 5-0). Simo oli edellispäivänä voittanut Ulvilan, mutta ne fiilikset eivät enää kantaneet Kannukseen saakka. Toki Simo oli pisteissä kiinni ensimmäisellä jaksolla. Kun Ura tuli neljännen vuoroparin tasoittavalleen, Simo johti 3-4. Ura pystyi kuitenkin tekemään tasoituksen, mutta jaksovoitto jäi haaveeksi.

Toisella jaksolla Uran ulkopeli oli hyvässä kuosissa. Vuoropari toisensa jälkeen Simon sarakkeessa taululla oli pyöreä nolla. Ura puolestaan sai rakennettua sunnuntaina hyvin kolmostilanteita ja nappasi niistä kohtuullisesti juoksuja. Näin peli kääntyi kotijoukkueen eduksi.

Uran juoksuista jokeri Tommi Angervisto iski neljä ja Aleksi Alanko kaksi. Joonas Lahti löi yhden ja kaksi syntyi harhoilla. Joonas Jyrkkä onnistui sunnuntain pelissä niin sisällä kuin ulkona hyvin ja palkittiin kentän parhaana. Hän toi kaksi juoksua ja onnistui vaihtolyönneissään. Uran ykköspalkinnon sai Tommi Angervisto ja kakkospalkinto ojennettiin Joonas Lahdelle.

Pelinjohtaja Eetu Rekonen oli tietysti tyytyväinen voittoon, mutta kolmelle pisteellekin olisi ollut käyttöä. Nyt tasapeliin päättyneen ensimmäisen jakson myötä yksi piste ottelusta meni niin sanotusti liitolle.

- Voitto kuitenkin tiesi sitä, että Ura on edelleenkin mukana taistelemassa sarjapaikasta. Kehitetään vieläkin peliä paremmaksi ja pelataan ehjä kokonaisuus. Katsotaan sen jälkeen tulostaululle, Rekonen suunnitteli loppukautta.

HYVÄ TAISTELU OULUSSA

Kannuksen Ura vieraili tiistaina Oulussa. Ottelu päättyi numeroihin 2-0 (5-3, 5-3). Ura pystyi rakentamaan tilanteita hyvin ja pitämään isäntien kotiutukset aisoissa. Uran parhaana palkittiin lukkari Aleksi Lahti. Hän toi kaksi Uran juoksuista. Kakkospalkinto ojennettiin kakkospolttaja Niko Märsylälle.

Marko Järvenoja kotiutti kaksi kertaa tuloksellisesti ja toi myös yhden juoksun. Lisäksi kotiuttajina toimivat Tuomas Määttälä, Joonas Lahti, Aleksi Alanko ja Tommi Angervisto. Miro Märsylä, Niko Märsylä ja Tuomas Määttälä toivat juoksun mieheen. Aleksi Lahti kipaisi kotipesään kaksi kertaa juoksunarvoisesti.

- Kiusaajan rooliin jäätiin. Muutamat räpylävirheet pois, niin pisteitäkin olisi voinut tulla. Joonas Jyrkän loukkaantuminen pistää mietteliääksi, pelinjohtaja Eetu Rekonenkommentoi ottelun jälkeen.

Oulu saapuu vastavierailulle Lestijoki-areenalle 24.7. Toni Kohosen johdolla, joten silloin on odotettavissa mielenkiintoinen ottelu. Tätä ennen Ura vierailee ensi sunnuntaina Kuopiossa.

VÄHÄKYRÖ PITI PISTEET

Kannuksen Ura vieraili Vähänkyrön Viestin vieraana viikko sitten. Isännät eivät antaneet vieraiden yllättää. Lopputulos oli 2-0 (7-0, 7-3). Uran kannalta pelin kohokohta oli toisen jakson toisessa vuoroparissa, kun se teki seitsemästä kolmostilanteesta kolme juoksua ja johti jaksoa siinä vaiheessa 1-3.

Ura sortui pian tämän jälkeen harhaheittoon.

- Selvä palo vaihtui juoksuksi, pelinjohtaja Eetu Rekonen harmitteli ja jatkoi, että kun päälle napsahti vielä pari räpylävirhettä, tilanne ei sen jälkeen enää ollut paras mahdollinen.

Uran parhaana palkittiin lukkari Aleksi Lahti ja kakkospalkinnon sai kolmoskoppari Miika Kanala, joka hyppäsi armeijan harmaisiin lähteneen Eetu Isohannin paikalle kolmoskoppariksi ulkokentälle.

rekonen.jorma@gmail.com

#