perjantai 28.2.2020 | 13:24
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

OP Kannus Suomenselän Osuuspankkiin ensi vuonna - Tekninen virhe viivästyttää osuuspankkien yhdistymistä

Lestijoki
Ke 9.10.2019 klo 16:40

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

KANNUS

OP Suomenselän ja OP Kannuksen marraskuussa suunniteltu yhdistyminen viivästyy. Uuden pankin rekisteröinnissä OP:n keskusyhteisössä on tapahtunut lakitekninen, täysin pankeista riippumaton virhe. Tämän takia marraskuun alkuun suunniteltu yhdistyminen viivästyy. Näillä näkyminen uusi pankki voi aloittaa huhtikuun alusta 2020.

Virheen takia pankkien hallitukset tekevät uuden päätösesityksen, ja myös Suomenselän Osuuspankin edustajisto ja Kannuksen osuuskuntakokous järjestävät ylimääräisen kokouksen uutta käsittelyä varten.

Suunnitelman sisältö on täysin ennallaan. Yhdistymisellä vahvistetaan pankkien kykyä tarjota asiakkailleen kilpailukykyiset ja monipuoliset palvelut myös nopeasti muuttuvassa ja digitalisoituvassa toimintaympäristössä.

– Pankkien yhdistäminen on ennen kaikkea asiakkaiden etu. Tämän takia onkin harmillista, että hanke viivästyy meistä pankeista riippumattomista syistä. Hyvä uutinen on se, että näillä näkymin yhdistymisen vaatima uusi käsittely saadaan vietyä läpi melko ripeästi, toteaa OP Kannuksen toimitusjohtaja Juha Lundström.

#