tiistai 18.5.2021 | 19:54
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Kannuksen Uran Ykköspesisjoukkueen runko kasassa – Lauri Vuollo jatkaa Uran lukkarina

Joni Mäki-Petäjä
To 8.10.2020 klo 13:40 | päivitetty to 15:30

Kannuksen Ura on julkaissut miesten edustusjoukkueen pelaajalistan, jossa on 20 nimeä. Lisäksi Ura ja superpesiksessä pelaava Pattijoen Urheilijat ovat päättäneet jatkaa viime kauden tapaan farmiyhteistyötä.

Uran ykköspesisjoukkueen pelinjohtajana jatkaa Eetu Rekonen. Hän myös vastaa valmennuksesta yhdessä kakkospelinjohtajaksi tulevan Petri Mäki-Korvelan kanssa.

Rekonen ja pesäpallojaoston puheenjohtaja Jukka Kivelä ovat tyytyväisiä tämän hetkiseen tilanteeseen. Kivelä sanoo, että toki tämänkin jälkeen tilannetta seurataan herkällä korvalla.

– Saattaa olla, että joukkuetta täydennetään vielä jossain vaiheessa.

Aleksi Lahden loukkaannuttua loppukaudeksi Uran lukkariksi tullut Kempeleen Lauri Vuollo jatkaa Kannuksessa kaksoisedustuksen turvin. Hän vakuuttaa, että Ura taistelee ensi kaudella jokaisessa pelissä voitosta.

– Meillä on hyvä joukkue. Nuoria on mukana harjoitusringissä, mikä tietää sitä, että jokaisen täytyy harjoitella hyvin, jos aikoo olla mukana kauden aikana joukkueen tosikoitoksissa.

Lauri Vuollon räpylä ja maila eivät ole jääneet kaappiin kauden päätyttyä.

– Kyllä sitä on tullut harjoiteltua ja käytyä kuntosalilla.

Ura aloittaa harjoituskauden parin viikon sisällä. Kempeleestä on tulossa Vuollon lisäksi kolme muuta pelaajaa joukkueen matkaan.

– Mukava, että pojat lähtivät mukaan ja voidaan porukalla kulkea Kannuksessa. Minä uskon, että harjoitteluintoa löytyy meiltä kaikilta, Vuollo vakuuttaa.

Kannuksen Urasta lähtijöitä ovat lukkari Aleksi Lahden lisäksi Joonas Lahti ja Miro Märsylä.

Uran kanssa sopimuksen tehneet pelaajat: Eetu Isohanni, Severi Tikkakoski, Tuomo Rautio, Joel Salmela, Vili Ruuska, Sami Lundström, Eliel Koskela, Teemu Hollanti, Pete Seppälä, Aleksi Alanko, Marko Flink, Lasse Hanni, Heikki Kokkonen, Elias Toikkanen, Arttu Jylli, Lauri Vuollo, Aleksi Patrikka, Heikki Pussila ja Juho Alatalo. Tryoutilla on mukana Ylivieskasta tuleva Juho-Pekka Kujala.

#