torstai 26.11.2020 | 03:31
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Korpelan Voima valitsi uuden käyttöpäällikön ja uuden työpäällikön – Työskentelevät Verkko Korpelan toimitusjohtajan alaisuudessa

Joni Mäki-Petäjä
Ma 26.10.2020 klo 10:04 | päivitetty ma 10:04

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Energiayhtiö Korpelan Voima on nimennyt uudeksi käyttöpäälliköksi sähkövoimatekniikan amk-insinööri Juho Polson. Hän toimii 9.11.2020 alkaen Verkko Korpelan toimitusjohtajan Joni Jääskeläisen alaisuudessa.

– Polson vastuulla ovat sähköturvallisuuslain mukaiset käytönjohtajan tehtävät. Lisäksi hän toimii suunnittelu ja palvelupuolen esimiehenä sekä työskentelee aktiivisesti rakennuttamisen, kunnossapidon ja tuotehallinnan prosessien rajapinnassa. Polso on toiminut aikaisemmin Vetelin Energia Oy:ssä Käyttöpäällikön tehtävissä ja hänellä on kokemusta sekä osaamista energia-alalta jo 12 vuoden ajalta, Jääskeläinen kertoo.

Työpäälliköksi Korpelan Voima on nimittänyt sähkövoimatekniikan amk-insinööri ja YAMK-insinööri Pauliina Kiviahon. Hän toimii 25.11.2020 alkaen Verkko Korpelan toimitusjohtajan alaisuudessa.

– Kiviahon vastuulla ovat sähköturvallisuuslain mukaiset sähkötöidenjohtajan ja työsuojelupäällikön tehtävät. Lisäksi hän toimii rakennuttamisen valvonnan sekä sähköverkonrakennus organisaation esimiehenä. Kiviaho on toiminut aikaisemmin Haukiputaan Sähköosuuskunnassa palveluinsinöörin tehtävissä ja hänellä on kokemusta ja osaamista energia-alalta jo 12 vuoden ajalta.

Syyskuussa Verkko Korpela laittoi hakuun kaksi avointa työpaikkaa, käyttöpäällikön sekä työpäällikön paikat, vahvistaakseen ja tukeakseen organisaatiota.

– Avoinna oleviin tehtäviin saatiin ilahduttava määrä hakemuksia ja rekrytointiprosessi eteni jouhevasti, Jääskeläinen päättää.

#