keskiviikko 20.1.2021 | 08:46
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Toholammin Urheilijoille katkera tappio Seinäjoella – Tappio pelin viimeisellä sekunnilla

Joni Mäki-Petäjä
Ma 9.11.2020 klo 08:50 | päivitetty ma 08:50

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Toholammin Urheilijat aloitti viikonloppuna Seinäjoen urheilutalolla historian ensimmäisen kautensa naisten futsalin Ykkösessä. TU Nice tarjosi todella hyvän vastuksen FC Seinäjoelle, mutta joutui lopulta taipumaan dramaattisten loppuvaiheiden jälkeen. FC Seinäjoki vei ottelu maalein 3-2 (1-1).

TU sai erinomaisen startin kauteen ja otteluun, kun Laura Peltola vei TU:n johtoon jo ajassa 2.32. Syötön maaliin tarjoili Sara Jussilainen. Puoliajan loppupuolella kotijoukkue tuli kuitenkin tasoihin ja tauolle mentiin tasatilanteessa.

Toisella puoliajalla peli tiivistyi ja otteetkin koventuivat. Ajassa 32.56 seinäjokiset siirtyivät ensimmäisen kerran johtoon. TU ei tästä hätkähtänyt vaan tuli tasoihin ajassa 38.45. kun Anette Huhtala iski verkot tötterölle Janika Palokankaan passista.

Ottelun loppu oli sitten todella dramaattinen, sillä tuomareiden mukaan FC Seinäjoki teki voittomaalin pelin viimeisellä sekunnilla, kun Mia Metsälä laittoi pelivälineen maaliin. TU:n protestointi ei auttanut ja näin kauden ensimmäinen ottelu sai katkeran lopun.

Kovalla taistelulla TU olisi ilman muuta ansainnut avauspisteitä, mutta uuden sarjatason oppirahat täytyy maksaa kovemman kautta.

TU lähtee sisuuntuneena kauden ensimmäiseen kotipeliin Toholammille FC Brändöpojkarnaa vastaan ensi lauantaina.

#