keskiviikko 20.1.2021 | 09:43
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Lohtajan Veikot otti ensimmäisen erävoiton lentopallon kakkosssarjassa – Vuollet iski 15 pistettä nurmolaisten lattiaan tappiosta huolimatta

Joni Mäki-Petäjä
Ma 9.11.2020 klo 09:13

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Lohtajan Veikkojen naisten lentopallon kakkossarjataival jatkui viikonloppuna Nurmon Jymyä vastaan. LoVe onnistui murtamaan eräkirouksen ja vei yhden erän sarjan kärkijoukkueelta. Nurmo kuitenkin voitti ottelun erin 3-1 (25-21, 23-25, 25-21, 25-21)

LoVe hallitsi ensimmäistä erää jo 20-13, mutta kotijoukkue tuli takaa ohi erävoittoon. Tilanne oli turhankin tuttu edellisistä otteluista.

Toisessa erässä LoVe sitten otti seuran historian ensimmäisen kakkossarjaerän, kun tahti pysyi tasaisena aina viimeisiin hetkiin saakka.

Kolmas ja neljäs erä olivat nurmolaisten hallintaa, vaikkakin LoVe tuli molempien erien lopussa iholle, mutta Nurmo iski loppuun tarvittavat pisteet.

Loven paras pistenainen oli Anna-Riitta Vuollet 15 pisteellä. Reetta Niskala iski kahdeksan pistettä LoVelle ja Noora Uunila seitsemän. Kotijoukkueen tehokkain oli Veera Heinimäki 15 pisteellä.

Nyt on kuitenkin avauserä otettu ja seuraavaksi LoVe lähtee tosissaan kamppailemaan voitosta ensi viikonloppuna Vaasaan Kiisto Akatemiaa ja Laihialle Lujaa vastaan.

,

#