keskiviikko 20.1.2021 | 07:56
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Peliautomaatit kiinni myös Keski-Pohjanmaalla – Sulkuprosessi alkaa maanantaina

Joni Mäki-Petäjä
Ma 30.11.2020 klo 13:56

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Veikkaus sulkee peliautomaatit ja omat pelipaikat koronatilanteesta johtuen Keski-Pohjanmaalla.

Veikkaus seuraa sosiaali- ja terveysministeriön linjauksia koronatilanteesta ja tekee päätökset liittyen omaan liiketoimintaansa niitä noudattaen.

STM:n torstaina hallituksen infotilaisuudessa antamien, ainakin 15.12. saakka voimassa olevien, ohjeiden perusteella Veikkaus on tehnyt päätöksen sulkea alueittain peliautomaattejaan ja omia pelipaikkojaan.

Koronatilannetta seurataan Veikkauksessa sairaanhoitopiireittäin, ja peliautomaattien ja pelisalien sulkutoimiin ryhdytään välittömästi - viimeistään seuraavana arkipäivänä - kun sairaanhoitopiiri tai sen keskus on tullut kiihtymis- tai leviämisvaiheeseen. Ahvenanmaalla Veikkauksella ei ole liiketoimintaa.

Koronavirustilanne on siirtynyt Keski-Pohjanmaalla kiihtymisvaiheeseen, joten Veikkaus on käynnistänyt alueella peliautomaattien ja omien pelipaikkojen sulkuprosessin maanantaina 30.11.

Torstaina 26.11. sulkuprosessi käynnistyi 12:n sairaanhoitopiirin alueella. Lisäksi perjantaina 27.11. sulkuprosessi käynnistyi Keski-Suomessa ja Kainuussa.

#