tiistai 18.5.2021 | 19:42
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Avain Säästöpankin Kälviän ja Kokkolan toimipisteet yhdistyvät kesäkuun alussa

Anne Mattila
Ma 3.5.2021 klo 13:50

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Kokkola

Avain Säästöpankin Kälviän ja Kokkolan toimipisteet yhdistyvät kesäkuun alusta alkaen.

– Palvelujen keskittämisellä suurempaan yksikköön varmistamme laajan asiantuntijapalveluiden saatavuuden asiakkaillemme jatkossakin, toimitusjohtaja Annamari Malm toteaa.

Syynä on pankkialan murros, jonka taustalla ovat asiakaskäyttäytymisen muutos ja jatkuvasti kehittyvä teknologia investointivaateineen.

Pankkien toimintaan vaikuttavat myös laajeneva sääntely ja tiukentuneet vakavaraisuusvaatimukset, jotka lisäävät pankkiliiketoiminnan kannattavuuden merkitystä. Samalla perinteisten konttoripalveluiden tarve on vähentynyt.

Asiakaskäyttäytymisen muutos eli perinteisistä konttoripalveluista siirtyminen kohti laajempaa asiantuntijapalvelua, haastaa pankkeja kehittämään toimintaansa.

– Olemme toteuttaneet vuonna 2020 laajan organisaatiomuutoksen, jolla vahvistamme omaa paikallista osaamistamme ja rooliamme, Annamari Malm kertoo ja jatkaa:

Organisaatiomuutoksen myötä pankki voi tarjota henkilö- ja yritysasiakkaille entistä laajempaa palvelua koko pankin toimialueella sekä eri kanavissa.

– Asiantuntijamme ovat tavoitettavissa ajasta ja paikasta riippumatta vaivattomasti. Tapaamme asiakkaitamme ajanvarauksella niin konttorissa kuin verkkotapaamisissakin, hän sanoo.

Verkkotapaamisia voi sopia myös aamuihin ja iltoihin normaaleiden konttoreiden aukioloaikojen ulkopuolelle, mutta kasvokkain tapahtuvat lähitapaamiset toimipisteessä toimivat ajanvarauksella Kokkolassa ja Kannuksessa.

#