keskiviikko 25.5.2022 | 09:23
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Villa Pisto Lestijärvellä pääsee finaaliin Suomen kaunein koti -ohjelmassa: Lue mökin esittely Kotoisasti-juttusarjastamme

Frida Keränen
Ti 10.5.2022 klo 08:12 | päivitetty ti 08:31

Toholampilaisten Katri ja Petri Kopsalan Lestijärvellä sijaitseva mökki Villa Pisto on päässyt jatkoon Suomen kaunein koti -ohjelmassa. Mökki esiteltiin kauden jaksossa kahdeksan, joka esitettiin eilisiltana. Vuonna 2020 valmistunut mökki sijaitsee järven rannalla paikalla, jossa oli aiemmin yleinen uimaranta.

Jaksossa Kopsalat kertovat halunneensa panostaa pelkistettyyn sisustukseen, järvinäkymään ja toimivaan keittiöön. Ohjelmassa kisaajat saavat myös merkitä punaisella matolla lempikohtansa talossa. Kopsalat valitsivat hienoimmaksi kohdaksi makuuhuoneen.

– Punaisen maton paikka on makkarissa, koska kun heräämme, näemme ensimmäisenä järven ja tuon ihanan luonnon, Katri Kopsala selittää.

Tuomarit Hanna Sumari, Sini Rainio ja Tero Pennanen olivat vaikuttuneita lestijärveläismökin vaaleudesta ja lämmöstä. Tuomarit panivat merkille, että sisustuksessa oli käytetty erilaisia materiaaleja ja rantaan sopivaa hiekan sävyä.

– Yllätys olikin se, että mökki oli sisältä jätetty männyn väriseksi. Se oli tosi Ihana kontrasti ja aika harvinainen, Sumari kommentoi.

Finaaliin päässeet mökit arvotetaan yleisöäänestyksellä ja voittajille on luvassa 10 000 euroa.

Lue täältä esittely ja katso video mökin sisustuksesta:

Katso video: Villa Pisto on toholampilaisten Katri ja Petri Kopsalan unelmien täyttymys: "Voin avata silmät aamulla ja nähdä heti järvelle" – Poikkeuksellisen upea järvimaisema ihastuttaa

Aikaisemmin samaisessa tv-sarjassa on ollut mukana muun muassa Vähätiittojen perheen koti Nivalasta sekä kokkolalaisten Pekka Kuusansalon ja Arja Björkskogin mökki Öjassa.

#

Kommentoi 1 Kommentti

Kommentointi on vain tilaajille.

Juttua ei ole vielä kommentoitu.